Awèsomè Saucè Chickèn
Ingrèdiènts:
- 1/3 cup honèy mustard drèssing
- 1/3 cup tèriyaki saucè
- 1/3 cup hot saucè
- 4 to 6 bonèlèss skinlèss chickèn brèasts
Instructions:
- Whisk togèthèr honèy mustard drèssing, tèriyaki saucè, and hot saucè.
- Placè chickèn in a gallon sizè ziplock bag. Pour marinadè ovèr chickèn. Sèal bag and toss to coat. Rèfrigèratè chickèn 1 hour to ovèrnight.
- Prèparè grill. Rèmovè chickèn from marinadè and placè on grill. Cook until intèrnal tèmpèratè rèachès 165ºF, approximatèly 12 to 15 minutès.
Notès:
- Can usè any cut of chickèn – chickèn brèasts, chickèn thighs, chickèn drumsticks.
- To cook insidè – pan sèar thè chickèn for 3 minutès on èach sidè. Placè on a baking shèèt and bakè at 400ºF for 10 minutès, until intèrnal tèmpèraturè rèachès 165ºF.
- Read Full Recipe >>>> Click Here