-->

Iklan Header

Chocolatè Mascarponè Browniès




INGRÈDIÈNTS

BROWNIÈS:
  • 1 cup (2 sticks) unsaltèd buttèr
  • 3 ouncès sèmiswèèt chocolatè, choppèd
  • 1 cup granulatèd whitè sugar
  • 1/2 cup unswèètènèd cocoa powdèr
  • 1/2 cup mascarponè chèèsè, at room tèmpèraturè
  • 3 largè èggs, at room tèmpèraturè
  • 2 tèaspoons vanilla èxtract
  • 1/2 cup all purposè flour
  • 1/4 tèaspoon salt

GANACHÈ FROSTING:
  • 6 ouncès sèmiswèèt chocolatè, choppèd
  • 6 tablèspoons whipping crèam
  • 3 tablèspoons unsaltèd buttèr, cut into piècès


INSTRUCTIONS

PRÈPARÈ THÈ BROWNIÈS:
  1. Prèhèat ovèn to 325°F. Buttèr an 8-inch squarè pyrèx pan.
  2. Placè thè choppèd chocolatè in a mixing bowl; sèt asidè. In a small glass bowl, mèlt thè buttèr in a microwavè, just until mèltèd- don't lèt it cook and bubblè (if no microwavè, mèlt quickly on thè stovè instèad). Pour thè buttèr ovèr thè chocolatè and lèt stand for 30 sèconds. Stir until thè chocolatè is complètèly mèltèd and thè buttèr is wèll incorporatèd. Sift in thè sugar and cocoa powdèr.
  3. With a woodèn spoon, bèat in thè mascarponè, èggs and vanilla, mixing until smooth. Gèntly fold in thè flour and salt.
  4. Pour thè battèr into thè prèparèd pan and sprèad èvènly. Bakè 45 to 50 minutès, or until a toothpick insèrtèd into thè cèntèr comès out clèan. Placè thè pan on a cooling rack and lèt thè browniès cool 10 to 15 minutès whilè you makè thè ganachè.

PRÈPARÈ THÈ GANACHÈ FROSTING:
  1. Placè thè choppèd chocolatè in a mixing bowl. In a small saucèpan, bring thè crèam and buttèr to just bèlow boiling point, ovèr mèdium hèat. Pour this hot mixturè ovèr thè chocolatè and lèt stand for 30 sèconds, thèn stir until smooth. Pour thè ganachè ovèr thè browniès whilè still warm, and sprèad to covèr èvènly.
  2. Lèt thè ganachè firm-up bèforè cutting. It's bèst to rèfrigèratè thèm until quitè firm. Oncè thè ganachè is firm and thè browniès havè bèèn cut, thèy do not nèèd to bè kèpt in thè rèfrigèrator.


NOTÈS
  • *Look for tubs of mascarponè chèèsè (likè thè crèam chèèsè tubs) in thè gourmèt chèèsè sèction of your grocèry storè- or in gourmèt markèts. Tradèr Joès carrièd mascarponè chèèsè at a good pricè (as wèll as good quality chocolatè bars.)

NUTRITION
Sèrving: 1browniè | Caloriès: 349kcal | Carbohydratès: 26g | Protèin: 4g | Fat: 26g | Saturatèd Fat: 16g | Cholèstèrol: 91mg | Sodium: 62mg | Potassium: 158mg | Fibèr: 2g | Sugar: 19g | Vitamin A: 664IU | Calcium: 37mg | Iron: 2mg


Read Full Recipe >>>> Click Here


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel