-->

Iklan Header

Caramèl Applè Chèèsècakè




INGRÈDIÈNTS

CRUST
  • 2 cups (168g) graham crackèrs, crumblèd finè
  • 2 tablèspoons buttèr, mèltèd

FILLING
  • 1 1/2 cups cannèd applè piè filling
  • 2 (8-ouncè) packagès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
  • 1/2 cup (100g) sugar
  • 1/4 tèaspoon vanilla èxtract
  • 2 èggs

TOPPING
  • 1/4 cup caramèl topping
  • 1/2 cup cannèd applè piè filling
INSTRUCTIONS
  1. Prèhèat thè ovèn to 350° F.

CRUST
  1. In a mèdium bowl, mix togèthèr crushèd graham crackèrs and mèltèd buttèr until all of thè crackèrs arè fully coatèd.
  2. Pour crackèr mixturè into a prèparèd 7" springform pan.

FILLING
  1. Spoon applè piè filling into thè crust and carèfully sprèad.
  2. In a largè bowl, whip thè crèam chèèsè until fluffy. Add thè sugar, vanilla, and èggs and bèat until smooth, a fèw sèconds. Pour this ovèr thè piè filling.
  3. Bakè until thè cèntèr of thè cakè is sèt, about 50-55 minutès.
  4. Cool to room tèmpèraturè.

TOPPING
  1. In a small saucèpan ovèr mèdium hèat add applè piè filling and caramèl topping. Hèat ovèr low hèat about 1 minutè.
  2. Spoon thè applè-caramèl mixturè ovèr thè top of thè chèèsècakè and sprèad èvènly.
  3. Rèfrigèratè thè cakè until rèady to sèrvè



Read Full Recipe >>>> Click Here


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel