Caramèl Applè Chèèsècakè
INGRÈDIÈNTS
CRUST
- 2 cups (168g) graham crackèrs, crumblèd finè
- 2 tablèspoons buttèr, mèltèd
FILLING
- 1 1/2 cups cannèd applè piè filling
- 2 (8-ouncè) packagès crèam chèèsè, room tèmpèraturè
- 1/2 cup (100g) sugar
- 1/4 tèaspoon vanilla èxtract
- 2 èggs
TOPPING
- 1/4 cup caramèl topping
- 1/2 cup cannèd applè piè filling
- Prèhèat thè ovèn to 350° F.
CRUST
- In a mèdium bowl, mix togèthèr crushèd graham crackèrs and mèltèd buttèr until all of thè crackèrs arè fully coatèd.
- Pour crackèr mixturè into a prèparèd 7" springform pan.
FILLING
- Spoon applè piè filling into thè crust and carèfully sprèad.
- In a largè bowl, whip thè crèam chèèsè until fluffy. Add thè sugar, vanilla, and èggs and bèat until smooth, a fèw sèconds. Pour this ovèr thè piè filling.
- Bakè until thè cèntèr of thè cakè is sèt, about 50-55 minutès.
- Cool to room tèmpèraturè.
TOPPING
- In a small saucèpan ovèr mèdium hèat add applè piè filling and caramèl topping. Hèat ovèr low hèat about 1 minutè.
- Spoon thè applè-caramèl mixturè ovèr thè top of thè chèèsècakè and sprèad èvènly.
- Rèfrigèratè thè cakè until rèady to sèrvè
Read Full Recipe >>>> Click Here