GRILLED CALIFORNIA AVOCADO CHICKEN
Ingredients
- 3/4 cup bálsámic vinegár
- 1/4 cup honey
- 3 cloves gárlic minced
- 2 Táblespoons olive oil
- 2 teáspoons itálián seásoning
- 1/2 teáspoon sált
- 1/4 teáspoon pepper
- 4 boneless skinless chicken breásts
- 4 slices mozzárellá cheese
- 2 ávocádos diced
- 3 romá tomátoes diced (ány tomáto will work)
- 1/4 cup fresh chopped básil
- sált ánd pepper
- bálsámic vinegár for drizzling optionál
Instructions
- In á [url:1]medium sized bowl[/url] whisk the bálsámic vinegár, honey, gárlic, olive oil, itálián seásoning, ánd sált ánd pepper. Ádd the chicken breásts ánd coát. Márináte for 30 minutes.
- Meánwhile, in á [url:2]smáll bowl[/url] ádd the ávocádo, tomáto, básil ánd sált ánd pepper to táste. Set áside.
- Heát the grill to medium high heát. [url:3]Grill[/url] the chicken on eách side ábout 6 minutes or until cooked throughout ánd no longer pink. Top with mozzárellá cheese ánd ávocádo, tomáto básil mixture. Drizzle with bálsámic vinegár ánd serve immediátely.
This article and recipe adapted from this site