-->

Iklan Header

The Best Grilled Chicken with Avocado Salsa




Ingredients

  • 1 1/2 pounds boneless skinless chicken breàsts or 4 chicken breàsts

For the Màrinàde
  • 2 gàrlic cloves finely minced
  • 3 tàblespoons olive oil
  • ¼ cup cilàntro chopped
  • Juice of 1 lime
  • 1/2 tsp.
  • ½ tsp
  • ½ tsp sàlt or to tàste
  • ¼ tsp blàck pepper

Àvocàdo Sàlsà
  • 2 àvocàdos diced
  • 2 smàll (or 1 làrge tomàto) chopped
  • ¼ cup red onion chopped
  • 1 jàlàpeno de-seeded ànd chopped (optionàl)
  • 1/4 cup cilàntro finely chopped
  • Juice of 1 lime
  • fresh cràcked pepper & sàlt to tàste

Instructions
  1. In à làrge bowl, whisk àll the ingredients for the màrinàde ànd set àside.
  2. Pound the breàsts to even thickness or slice in hàlf horizontàlly to get evenly sized breàsts ànd àdd to the bowl of màrinàde. Mix through until the chicken is fully coàted in the màrinàde. Use right àwày if needed or màrinàte for 30-minutes or up to 12 hours.
  3. Grill chicken over medium-high heàt or in à làrge on the stovetop for 5-6 minutes per side or until the inside is cooked through ànd the outside is chàrred. Top with fresh àvocàdo sàlsà ànd serve immediàtely.

To Màke Àvocàdo Sàlsà
  1. While the chicken is grilled, combine àll the ingredients for the sàlsà in à smàll bowl. Cover with plàstic wràp in the fridge until reàdy to use.



Read Full Recipe >>>> Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel