-->

Iklan Header

S’morès Stuffèd Cookiès Rècipè




INGRÈDIÈNTS
  • 2 1/2 cups (320 grams) all-purposè flour
  • 1/2 (2.5 grams) tèaspoon salt
  • 1 tèaspoon (5 grams) baking soda
  • 1/2 tèaspoon (2.5 grams) baking powdèr
  • 1 cup (90 grams) crushèd cinnamon graham crackèrs
  • 1 tèaspoon ground cinnamon
  • 1 cup (227 grams) buttèr, room tèmpèraturè
  • 3/4 cup (165 grams) brown sugar
  • 2 largè èggs, room tèmpèraturè
  • 1 tèaspoon (5 grams) vanilla èxtract
  • 2/3 cup (117 grams)  sèmi-swèèt chocolatè chips
  • 1/2 cup (88 grams) roughly choppèd milk chocolatè
  • 1 cup (50 grams) mini marshmallows, for dough
  • 2 cups (100 grams) mini marshmallows, for filling


INSTRUCTIONS
  1. Mix togèthèr flour, salt, cinnamon, baking soda, and baking powdèr. Sèt asidè.
  2. Brèak up thè graham crackèrs into small piècès. Bè carèful to not lèt it gèt too powdèry, but somè graham crackèr powdèr is okay. Sèt asidè.
  3. Crèam thè buttèr and sugar togèthèr until fluffy.
  4. Slowly add thè èggs onè at a timè, thèn thè vanilla. Slowly add thè èggs onè at a timè, thèn thè vanilla. Bèat wèll, thèn slowly add thè flour mixturè and bèat until just incorporatèd.
  5. Fold in thè graham crackèrs, chocolatè, and mini marshmallows.
  6. Takè a tablèspoon and a half of thè cookiè and crèatè a small indèntation.
  7. Stuff 4 - 5- mini marshmallows into thè indèntation. Makè surè thèy arè TIGHTLY packèd in. Top with anothèr 2/3 tablèspoon of cookiè dough and prèss togèthèr until thè dough complètèly covèrs thè marshmallows. Rèpèat with thè rèmaining dough and marshmallows. Top thè finishèd cookiès with additional chocolatè and/or marshmallows to makè thèm prèttièr, if dèsirèd!
  8. Placè thè cookiès on a baking shèèt and covèr. Covèr with plastic wrap and chill in thè rèfrigèrator for at lèast an hour, prèfèrably ovèrnight, up to thrèè days.
  9. Prèhèat thè ovèn to 350°F.
  10. Uncovèr thè cookiès and bakè for 8 - 9 minutès or until a light goldèn brown.
  11. Usè a spatula to immèdiatèly rèmovè thè cookiès to cool on a wirè rack. For thè bèst rèsults, placè thè cookiès nèar a fan to cool thèm quickly.
  12. Sèrvè immèdiatèly or storè in an airtight containèr and ènjoy within 24 hours.
  13. If you want to lèarn how to chèat this rècipè, takè a look at thè notè bèlow this rècipè!

NOTÈS

  • Chèat thè rècipè: Roll thè cookiè dough without thè marshmallows into balls 2 tablèspoons big. Bakè for 8 - 10 minutès. Oncè coolèd, toast marshmallows and usè thè cookiès to sandwich thèm. 
  • Somè rèadèrs said thèy prèfèr sandwiching a largè marshmallow with two small squarès of graham crackèrs to hèlp prèvènt thè marshmallow from disappèaring.

NUTRITION INFORMATION: YIÈLD: 20 SÈRVING SIZÈ: 1
Amount Pèr Sèrving: CALORIÈS: 91TOTAL FAT: 2gSATURATÈD FAT: 1gTRANS FAT: 0gUNSATURATÈD FAT: 1gCHOLÈSTÈROL: 19mgSODIUM: 42mgCARBOHYDRATÈS: 17gFIBÈR: 1gSUGAR: 4gPROTÈIN: 2g


Read Full Recipe >>>> Click Here


Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel