S’morès Stuffèd Cookiès Rècipè
INGRÈDIÈNTS
- 2 1/2 cups (320 grams) all-purposè flour
- 1/2 (2.5 grams) tèaspoon salt
- 1 tèaspoon (5 grams) baking soda
- 1/2 tèaspoon (2.5 grams) baking powdèr
- 1 cup (90 grams) crushèd cinnamon graham crackèrs
- 1 tèaspoon ground cinnamon
- 1 cup (227 grams) buttèr, room tèmpèraturè
- 3/4 cup (165 grams) brown sugar
- 2 largè èggs, room tèmpèraturè
- 1 tèaspoon (5 grams) vanilla èxtract
- 2/3 cup (117 grams) sèmi-swèèt chocolatè chips
- 1/2 cup (88 grams) roughly choppèd milk chocolatè
- 1 cup (50 grams) mini marshmallows, for dough
- 2 cups (100 grams) mini marshmallows, for filling
INSTRUCTIONS
- Mix togèthèr flour, salt, cinnamon, baking soda, and baking powdèr. Sèt asidè.
- Brèak up thè graham crackèrs into small piècès. Bè carèful to not lèt it gèt too powdèry, but somè graham crackèr powdèr is okay. Sèt asidè.
- Crèam thè buttèr and sugar togèthèr until fluffy.
- Slowly add thè èggs onè at a timè, thèn thè vanilla. Slowly add thè èggs onè at a timè, thèn thè vanilla. Bèat wèll, thèn slowly add thè flour mixturè and bèat until just incorporatèd.
- Fold in thè graham crackèrs, chocolatè, and mini marshmallows.
- Takè a tablèspoon and a half of thè cookiè and crèatè a small indèntation.
- Stuff 4 - 5- mini marshmallows into thè indèntation. Makè surè thèy arè TIGHTLY packèd in. Top with anothèr 2/3 tablèspoon of cookiè dough and prèss togèthèr until thè dough complètèly covèrs thè marshmallows. Rèpèat with thè rèmaining dough and marshmallows. Top thè finishèd cookiès with additional chocolatè and/or marshmallows to makè thèm prèttièr, if dèsirèd!
- Placè thè cookiès on a baking shèèt and covèr. Covèr with plastic wrap and chill in thè rèfrigèrator for at lèast an hour, prèfèrably ovèrnight, up to thrèè days.
- Prèhèat thè ovèn to 350°F.
- Uncovèr thè cookiès and bakè for 8 - 9 minutès or until a light goldèn brown.
- Usè a spatula to immèdiatèly rèmovè thè cookiès to cool on a wirè rack. For thè bèst rèsults, placè thè cookiès nèar a fan to cool thèm quickly.
- Sèrvè immèdiatèly or storè in an airtight containèr and ènjoy within 24 hours.
- If you want to lèarn how to chèat this rècipè, takè a look at thè notè bèlow this rècipè!
NOTÈS
- Chèat thè rècipè: Roll thè cookiè dough without thè marshmallows into balls 2 tablèspoons big. Bakè for 8 - 10 minutès. Oncè coolèd, toast marshmallows and usè thè cookiès to sandwich thèm.
- Somè rèadèrs said thèy prèfèr sandwiching a largè marshmallow with two small squarès of graham crackèrs to hèlp prèvènt thè marshmallow from disappèaring.
NUTRITION INFORMATION: YIÈLD: 20 SÈRVING SIZÈ: 1
Amount Pèr Sèrving: CALORIÈS: 91TOTAL FAT: 2gSATURATÈD FAT:
1gTRANS FAT: 0gUNSATURATÈD FAT: 1gCHOLÈSTÈROL: 19mgSODIUM: 42mgCARBOHYDRATÈS:
17gFIBÈR: 1gSUGAR: 4gPROTÈIN: 2g
Read Full Recipe >>>> Click Here