-->

Iklan Header

Quèso Chickèn




Ingrèdiènts
  • 1 cup Buttèrmilk
  • 4-6 bonèlèss chickèn brèasts
  • 2 tèaspoons taco sèasoning
  • 10 ouncès Ro-Tèl tomatoès and chiliès
  • 1 cup quèso saucè
  • 1 cup pèppèr jack and chèddar chèèsè shrèddèd

Instructions
  1. Placè chickèn in ziplock bag with buttèrmilk and lèt sit ovèrnight or at lèast for 30 minutès. Drain, and pat dry.
  2. Prèhèat ovèn to 375º.
  3. Sprinklè chickèn with taco sèasoning and salt and pèppèr. Placè in a glass baking dish.
  4. Drain tomatoès and chiliès and placè half on chickèn, covèr with quèso and placè thè rèst of thè tomatoès on top. Covèr with gratèd chèèsè mixturè.
  5. Bakè for 25-30 minutès, until instant thèrmomètèr rèads 155º. Thèy will continuè to cook oncè rèmovèd from thè ovèn.

Notès
  • Thè cooking timè will vary dèpènding on thè sizè of thè chickèn brèasts. You can incrèasè thè numbèr of chickèn brèasts and kèèp thè othèr ingrèdiènts thè samè.
  • Grèat ovèr ricè or pasta.
  • Read Full Recipe >>>> Click Here



Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel