-->

Iklan Header

Marry Mè Chickèn Rècipès




Ingrèdiènts
  • 1 Tablèspoon Olivè Oil
  • 3-4 Largè Chickèn Brèasts
  • Salt
  • Pèppèr                                
  • 2 clovès Garlic (mincèd)
  • 1 tèaspoon Thymè
  • 1 tèaspoon Rèd Pèppèr Flakès (may add only 1/2 tèaspoon for lèss spicè)
  • 3/4 cup Chickèn Broth
  • 1/2 cup Hèavy Crèam
  • 1/2 cup Sundrièd Tomatoès (choppèd)
  • 1/4 - 1/2 cup Frèshly Gratèd Parmèsan Chèèsè
  • Frèsh Basil

Instructions
  1. Prèhèat ovèn to 375 dègrèès.  In a largè ovèn-safè skillèt hèat oil ovèr mèdium-high hèat.  Sèason chickèn gènèrously with salt and pèppèr and sèar until goldèn, about 4-5 minutès pèr sidè.  Transfèr chickèn to a platè.
  2. Rèturn skillèt to mèdium hèat.  Add garlic and cook for 1 minutè. Stir in thymè, rèd pèppèr flakès, chickèn broth, and hèavy crèam.  Cook for 5 minutès, stirring oftèn.  Stir in sundrièd tomatoès and parmèsan chèèsè. 
  3. Rèturn chickèn to skillèt and spoon saucè all ovèr thè chickèn brèasts.  Bakè until chickèn is cookèd through -- about 15-18 minutès.  Garnish with basil and gratèd parmèsan chèèsè, if so dèsirèd.


Rècipè Notès
  • Rècipè adaptèd from Dèlish.com
  • Read Full Article >>>> Click Here



Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel