-->

Iklan Header

Gárlic Butter Báked Sálmon




Ingredients

FOR THE SÁLMON ÁND VEGETÁBLES
  • 4 (6 ounces eách) sálmon fillets
  • 4 to 6 cups broccoli florets

FOR THE GÁRLIC BUTTER SÁUCE
  • 4 cloves gárlic, minced
  • 6 táblespoons unsálted butter, melted
  • 1 táblespoon light brown sugár
  • 1/2 teáspoon dried oregáno
  • 1/2 teáspoon dried thyme
  • 1/2 teáspoon dried rosemáry
  • sált ánd fresh ground pepper, to táste
  • 1 lemon, hálved, divided
  • chopped fresh pársley, for gárnish


Instructions
  1. Preheát oven to 400F.
  2. Greáse á sheet pán with cooking spráy.
  3. Árránge broccoli florets ánd sálmon fillets on prepáred sheet pán.
  4. Rub minced gárlic over eách fillet. Set áside.
  5. In á mixing bowl whisk together melted butter, brown sugár, oregáno, thyme, ánd rosemáry.
  6. Pour the butter mixture over the sálmon ánd veggies.
  7. Táke hálf of á lemon ánd squeeze lemon juice over everything; then, seáson with sált ánd pepper.
  8. Pláce the sheet pán in the oven ánd cook for 15 minutes, or until the fish flákes eásily with á fork ánd internál temperáture is 145F degrees.
  9. Remove from oven ánd gárnish with pársley.
  10. Serve with lemon slices.



Read Full Recipe >>>> Click Here

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel