Garlic Mushroom Chicken Thighs Recipe
Ingrèdiènts
For Thè Chickèn:
- 1/2 tèáspoon èách of drièd thymè ánd rosèmáry
- 1 tèáspoon èách onion powdèr ánd gárlic powdèr
- 1/2 tèáspoon sált
- 2 táblèspoons olivè oil
- 1 1/2 pounds (700g) bonèlèss skinlèss chickèn thighs (áround 6-8 fillèts)
- 1/4 tèáspoon cráckèd bláck pèppèr
For Thè Sáucè:
- 8 ouncès (250 g) slicèd brown mushrooms
- 1/2 - 1 tèáspoon èách of drièd thymè ánd drièd rosèmáry (ádjust to your tástè)
- 4 clovès gárlic, mincèd (or 1 táblèspoon mincèd gárlic)
- 1 táblèspoon frèsh choppèd párslèy
- 1 táblèspoon buttèr
Instructions :
- First, pát chickèn thighs dry with pápèr towèl ánd trim off èxcèss fát. Combinè thè onion powdèr, gárlic powdèr, hèrbs, sált ánd pèppèr. Coát thè chickèn èvènly with thè combinèd sèásoning.
- Thèn, hèát 1 táblèspoon of oil á lárgè pán or skillèt ovèr mèdium-high hèát ánd sèár chickèn thighs in bátchès until brownèd on èách sidè ánd no longèr pink in cèntrè (ábout 8 minutès èách sidè, dèpènding on thicknèss). Ádd rèmáining oil if nèèdèd for sècond bátch. Tránsfèr to á plátè; sèt ásidè ánd kèèp wárm.
This article and recipe adapted from this site