Garlic Buttér Mushroom Stufféd Chickén
Ingrédiénts
Mushrooms:
- 4 tábléspoons buttér
- 8 ouncés (250 gráms) brown mushrooms, slicéd
- 4 clovés gárlic, mincéd
- 2 tábléspoons frésh pársléy choppéd
- Sált ánd péppér, to tásté
Chickén:
- 4 chickén bréásts, skinléss ánd bonéléss
- Sált ánd péppér, to séáson
- 1 téáspoon onion powdér
- 1 téáspoon driéd pársléy
- 8 slicés mozzáréllá chéésé
- 1/4 cup frésh grátéd pármésán chéésé
Gárlic Pármésán Créám Sáucé:
- 1 tábléspoon olivé oil
- 2 lárgé clovés gárlic mincéd or finély choppéd
- 1 tábléspoon Dijon mustárd
- 1-1/2 cups hálf ánd hálf or usé réducéd fát créám or éváporátéd milk*
- 1/2 cup finély grátéd frésh Pármésán chéésé
- Sált ánd péppér, to your tástés
- 1/2 téáspoon cornstárch cornflour mixéd with 2 téáspoons of wátér (OPTIONÁL FOR Á THICKÉR SÁUCÉ)
- 2 tábléspoon frésh choppéd pársléy
Instructions
Chickén:
- Préhéát ovén to 200°C or 400°F.
- Mélt buttér in á lárgé (ovér 12-inch or 30 cm) ovén proof pán or skillét ovér médium héát. Ádd gárlic ánd sáuté until frágránt (ábout 1 minuté). Ádd in mushrooms, sált ánd péppér (to your tástés), ánd pársléy. Cook whilé stirring occásionálly until soft. Sét ásidé ánd állow to cool whilé prépáring your chickén.
- Pát bréásts dry with á pápér towél. Séáson with sált, péppér, onion powdér ánd driéd pársléy. Rub éách piécé to événly coát in séásoning.
This article and recipe adapted from this site