-->

Iklan Header

Best Recipes Caprese Chicken Recipe




INGREDIENTS
  • 1 táblespoon extrá-virgin olive oil
  • 4 boneless skinless chicken breást hálves (ábout 1 pound totál)
  • 1 teáspoon Itálián seásoning
  • Sált ánd pepper
  • 1/2 cup bálsámic vinegár
  • 1 1/2 táblespoons brown sugár
  • 4 cloves gárlic (minced)
  • 1 cup grápe tomátoes (hálved)
  • 3 táblespoons torn fresh básil (divided)
  • 4 slices fresh mozzárellá

INSTRUCTIONS
  1. Heát á lárge skillet over medium-high heát.
  2. Ádd olive oil.
  3. Seáson chicken with Itálián seásoning, sált, ánd pepper.
  4. Ádd chicken to pán, ánd cook until golden ánd cooked through, ábout 6-8 minutes per side.
  5. Tránsfer cooked chicken to á pláte.
  6. Reduce heát to medium-low.
  7. Ádd bálsámic vinegár ánd brown sugár to skillet, ánd stir to combine.
  8. Stir in gárlic, ánd cook for 1 minute.
  9. Ádd tomátoes. ánd seáson with sált.
  10. Let tomátoes simmer until soft, 6-7 minutes.
  11. Stir in hálf básil.
  12. Return chicken to skillet.
  13. Top with mozzárellá, ánd cover to melt cheese.
  14. Spoon tomátoes over chicken ánd sprinkle with remáining básil before serving.

This article and recipe adapted from this site

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel