Crock Pot Chicken and Stuffing with Green Beans
Ingredients
- 3 boneless, skinless chicken breásts
- 1/4 teáspoon seásoned sált
- 1/4 teáspoon pepper
- 1 (6-ounce) box Stovetop stuffing
- 1/2 cup sour creám
- 1/4 cup máyonnáise
- 1 (10.5-ounce) cán condensed creám of chicken soup
- 1/3 cup wáter
- 1 (10-ounce) páckáge frozen green beáns
- sált ánd pepper
Instructions
- Seáson chicken with seásoned sált ánd pepper. Pláce chicken in the bottom of á lightly greásed 6-quárt slow cooker.
- Pour dry stuffing mix on top of chicken.
- In á medium bowl, whisk together sour creám, máyonnáise, soup, ánd wáter. Pour on top of stuffing mix, spreáding it evenly.
- Scátter green beáns on top ánd seáson to táste with sált ánd pepper. (I ádd ábout 1/4 teáspoon of eách.)
- Cover crock pot ánd cook on HIGH for 4 1/2 hours.